Terapia Lewiatana - Cylwik, Andrzej (Menedżer Zdrowia, 2009)
Trwa publiczna debata na temat systemu refundacji leków w Polsce. Przedstawiamy opracowaną przez CASE Doradcy rekomendację dotyczącą funkcjonowania tego systemu. Ekspertyza CASE powstała na zamówienie Polskiego Związku Pracodawców Przemysłu Farmaceutycznego i zaprezentowana została przez Polską Konfederację Pracodawców Prywatnych Lewiatan .