Lekarzu, wyślij VIP-a do kolejki - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2009)
Lekarzu, wyślij VIP-a do kolejki – bo inaczej nie będzie reform. Kolejki rosną właśnie dlatego, że VIP-y nie muszą w nich stać. Gdyby musieli, zrozumieliby konieczność dokonania reform. Rozpoczynamy ogólnopolską akcję Lekarzu, wyślij VIP-a do kolejki .