Opłacalny leasing sprzętu medycznego - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2009)
Kryzys, który przetacza się przez światową gospodarkę, nie ominął także polskiej branży medycznej. Jak się jednak okazuje, mimo kiepskiej sytuacji finansowej, dyrekcje placówek służby zdrowia znalazły sposób na zakup nowoczesnego, często drogiego sprzętu. Tym sposobem jest leasing.