Najlepsi z najlepszych - Sygut, Marzena (Menedżer Zdrowia, 2009)
W tym roku Kapituła nagrody Sukces Roku 2009 stanęła przed wyjątkowo trudnym zadaniem. Zwycięzcy, Wojciech Witkiewicz i Anna Rulkiewicz-Kaczyńska mieli wyjątkowo silnych konkurentów. Każdy z nich zaprezentował się przed Jury Preselekcyjnym. Spotkanie odbyło się w sali konferencyjnej rektoratu warszawskiej Akademii Leona Koźmińskiego. Jak wybieraliśmy najlepszych spośród najlepszych?