Zdrowie na talerzu - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2009)
Tradycją jest już przynoszenie tzw. wałówek bliskim, którzy znaleźli się w szpitalu. Jak wykazują kontrole, dla części z nich to jedyny sposób na... zaspokojenie głodu. Czy można oszczędzać na posiłkach i nie głodzić pacjentów?