Dobry rok dla diagnostyki - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2009)
– Po nienajlepszym początku roku, który okazał się gorszy od analogicznego okresu 2008 r., w kolejnych kwartałach sprzedaż specjalistycznego sprzętu diagnostycznego zdecydowanie się zwiększyła. Był to również bardzo dobry rok dla firmy Philips. W ciągu ostatnich czterech kwartałów nasz udział rynkowy wzrósł o 50%, zebraliśmy także o połowę więcej zamówień. Dla firmy Timko przygotowujemy całkowite wyposażenie nowego szpitala, który będzie naszą referencyjną placówką w tej części Europy – mówi Jabłoński.