Za, a nawet przeciw - Górecki, Wiktor (Menedżer Zdrowia, 2010)
Trwa publiczna debata na temat opłat dodatkowych w ochronie zdrowia. Co na ten temat myślą Polacy? Za co bardziej są skłonni płacić z własnej kieszeni, za co mniej? Kto jest za, kto przeciw? Przedstawiamy raport oparty o prowadzone przez lata badania statystyczne.