Obalić króla Ćwieczka - Dima, Catalina (Menedżer Zdrowia, 2010)
Komisja Europejska chce wprowadzić ogólnoeuropejskie zasady regulujące działanie telemedycyny. Dokument byłby wiążący także dla Polski. Jak przebiega debata, gdzie leżą punkty sporne, jakie rozwiązania zaproponuje Komisja?