Największy w Polsce (Menedżer Zdrowia, 2010)
Gdyby w Polsce nie było kongresu Top Medical Trends , trzeba by go… niezwłocznie wymyślić. To największa impreza dla lekarzy w Rzeczypospolitej. W dniach od 12 do 14 marca w Poznaniu wzięło w niej udział 3,5 tys. uczestników. Spotkanie było forum wymiany informacji o postępach w diagnostyce i terapii między lekarzami różnych specjalności.