Pułapka na raka - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2010)
Ponad 50 gości (przedstawicieli wojewódzkich oddziałów NFZ, ordynatorów, dyrektorów szpitali i klinik, ekspertów ochrony zdrowia) wzięło udział w organizowanej pod patronatem Menedżera Zdrowia konferencji Zmiany w programach zdrowotnych w onkologii .