Gotowi do dialogu - Michalak, Janusz; Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2010)
– Nie wypracowaliśmy jeszcze efektywnego modelu współpracy z decydentami. Brakuje dialogu, interaktywnej dyskusji, w której byłaby szansa na wymianę informacji, wzajemne zrozumienie swoich racji, możliwości i ograniczeń – mówi w rozmowie z Menedżerem Zdrowia Jerzy Toczyski, prezes Związku Pracodawców Innowacyjnych Firm Farmaceutycznych Infarma.