Obcęgi i wiertło czy szczotka - Lella, Anna; Korkosz, Tomasz (Menedżer Zdrowia, 2010)
Wciąż słyszymy: „To tylko zęby! Kogo to obchodzi?”. W Europie i na świecie w ciągu minionych trzech lat o zdrowiu jamy ustnej mówiło się jednak dużo, głównie o konieczności interdyscyplinarnego traktowania lecznictwa stomatologicznego.