Aksamitna rewolucja - Majer, Patrycja (Menedżer Zdrowia, 2010)
Czas zamknąć Centralę NFZ. Resort zdrowia twierdzi, że wie, od czego zacząć, i proponuje zastąpienie monopolisty silnymi i stabilnymi finansowo funduszami. Na początek regionalnymi.