Rynek leków na zakręcie - Katrynicz, Agnieszka (Menedżer Zdrowia, 2010)
Nareszcie dobra wiadomość: ustawa refundacyjna jest bardzo dobra i zasadniczo zmieni rynek leków w Polsce. Zmieni na lepsze! Nie byłem pewny, czy doczekam takich czasów – mówi w wywiadzie dla „Menedżera Zdrowia” Krzysztof Łanda.