Ostatni gasi światło - Wyrozębska, Agnieszka (Menedżer Zdrowia, 2010)
Emigrują, potem wracają bogatsi o doświadczenia. Czy Polska zyskuje na tym, że lekarze i pielęgniarki wyjeżdżają za granicę? Co zrobić, by rachunek zysków i strat pozostał dla nas jak najbardziej korzystny?