Mur i furtki - Krzyżowski, Piotr (Menedżer Zdrowia, 2010)
Wolny rynek, wydawałoby się nieograniczone możliwości działania, jednak nie dla wszystkich. Każdy człowiek, wybierając zawód, szkoląc się, dąży do tego, by lata poświęceń zaowocowały satysfakcją z wykonywanego zawodu. Własna działalność to zdobywanie klienta, więc marketing i promocja swojego nazwiska, firmy. Jednak nie w obszarze ochrony zdrowia. Tu obowiązują ograniczenia, z którymi trzeba się liczyć. Co wolno, a czego nie wolno robić?