Żywienie na wynos - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2010)
Jak pogodzić surowe wymagania związane z żywieniem pacjentów z możliwościami finansowymi szpitali? Odpowiedzią może być outsourcing tych usług. Z opcji tej skorzystała już ponad połowa szpitali, rezygnując z własnej kuchni.