Obyś żył w ciekawych czasach - Kamiński, Michał (Menedżer Zdrowia, 2010)
Rośnie ranga i znaczenie ekonomii w medycynie, czego dowodem może być po raz pierwszy obecność paneli dyskusyjnych związanych z ochroną zdrowia na niedawno zakończonym forum ekonomicznym w Krynicy Górskiej. Tymczasem w systemie mogą zaistnieć wydarzenia, które złamią wszelkie kanony procedur administracyjnych w demokratycznym i stabilnie rozwijającym się państwie.