Rewolucja czy bubel? - Katrynicz, Agnieszka (Menedżer Zdrowia, 2010)
30 września w Warszawie odbyła się jedna z najgorętszych dyskusji tej jesieni. Po raz pierwszy po ogłoszeniu pakietu Ministerstwa Zdrowia usiedli naprzeciw siebie przedstawiciele firm farmaceutycznych, organizacji pacjentów i Marek Twardowski, wiceminister zdrowia. Temat to nowa ustawa refundacyjna. Organizatorem debaty był miesięcznik „Menedżer Zdrowia”.