Diabeł tkwi w szczegółach (Menedżer Zdrowia, 2010)
Żeby przejść sto mil, trzeba postawić pierwszy krok. Inaczej przejść stu mil się nie uda – przestrzega chińskie przysłowie. Jak zatem w 2011 r. ma wyglądać pierwszy krok w stronę zbudowania dobrej i efektywnej ochrony zdrowia w Polsce? Odpowiedzi szukaliśmy w redakcyjnej sondzie.