Postępy w diagnostyce i terapii wad płodu - Bohosiewicz, Janusz (Przewodnik Lekarza/Guide for GPs, 2011)
W pracy przedstawiono aktualne poglądy oraz zasady postępowania w diagnostyce i terapii wad płodu na podstawie przeglądu piśmiennictwa i własnych doświadczeń.