Zdrowe ciało i duch (Menedżer Zdrowia, 2011)
Już po raz czwarty studenci zdrowia publicznego działający w SKN Młodych Menedżerów przy Katedrze Zdrowia Publicznego Akademii im. Piastów Śląskich we Wrocławiu zapraszają do stolicy Dolnego Śląska na Wrocławskie Dni Zdrowia Publicznego. Konferencja wpisała się na stałe w ogólnopolski kalendarz wydarzeń naukowych dla młodych adeptów zdrowia publicznego. Stała się istotnym forum wymiany poglądów i doświadczeń, prezentacji wyników badań naukowych w gronie studentów, praktyków zarządzania w ochronie zdrowia i naukowców.