Top Medical Trends 2011 (Menedżer Zdrowia, 2011)
W V Jubileuszowym Kongresie Top Medical Trends wzięło udział 4200 lekarzy z całej Polski. Wysłuchali oni 86 wykładów najwybitniejszych specjalistów, liderów opinii medycznej. Trzydniowe obrady podzielono na 26 sesji: 10 plenarnych, 16 satelitarnych i sesje warsztatowe. Dodatkową atrakcją były spotkania z Katarzyną Grocholą, Beatą Pawlikowską i Henrykiem Sawką, którzy podpisywali swoje książki. Część prac Sawki powstała na oczach lekarzy. Podczas gali Top Medical Trends wystąpił zespół Perfect. Top Medical Trends to najważniejsze w Polsce spotkanie środowiska lekarskiego.