Cena życia - Katrynicz, Agnieszka (Menedżer Zdrowia, 2011)
Dostęp do leków innowacyjnych nie jest w Polsce równy pod względem regionalnym – są województwa, gdzie zgodę na refundację nowoczesnych leków można uzyskać dość szybko, a są takie, w których jest to właściwie niemożliwe – zgodnie orzekli uczestnicy debaty „Innowacje w lekach”.