Danie błyskawiczne czy zakalec - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2011)
Parlament kończy prace nad pakietem zdrowotnym. Mimo wprowadzenia w procesie legislacyjnym wielu poprawek o charakterze porządkująco-edytorskim, trudno uznać, że cokolwiek istotnego (a proponowanego przez osoby spoza rządu) w stosunku do projektów rządowych zmieniono w ustawach.