Europa w KrynicyRozmowa z Maciejem Boguckim, przewodniczącym rady programowej Forum Ochrony Zdrowia na XXI Forum Ekonomicznym - Linowski, Błażej (Menedżer Zdrowia, 2011)
– Na tegorocznym Forum Ekonomicznym w Krynicy Ścieżka ochrony zdrowia otrzymała własną nazwę: Forum Ochrony Zdrowia. Tegoroczne motto to: „Ile państwa, ile rynku w ochronie zdrowia” – mówi Maciej Bogucki.