Lekarze do szkół - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2011)
Po czym można poznać, że zbliżają się wybory? Po tym, że pojawiają się nowe pomysły, jak powinna być zorganizowana służba zdrowia w naszym kraju. Należałoby się cieszyć, że politycy najczęściej nie spełniają swoich obietnic, bo w przeciwnym razie co cztery lata budowalibyśmy od podstaw zupełnie nowy system opieki zdrowotnej.