Polak nie potrafi Artykuł z komentarzem prof. Jarosława F. Fedorowskiego (Menedżer Zdrowia, 2011)
Biorąc pod uwagę pozycję naszych medyków w najbardziej wiarygodnym (bo opartym na praktyce) rankingu umiejętności, można przypuszczać, że lekarze nam nie uciekną, bo potrafią za mało, by leczyć za granicą. O komentarz poprosiliśmy prof. Jarosława F. Fedorowskiego, lekarza, wykładowcę Akademii Leona Koźmińskiego.