Cienka czerwona linia - Woroń, Jarosław (Menedżer Zdrowia, 2011)
Z zainteresowaniem przeczytałem felieton Michała Kamińskiego w czerwcowym numerze „Menedżera Zdrowia” pt. „ Off label brzmi groźnie”. Nie zgadzam się z wieloma tezami tego artykułu. Moim zdaniem, określenie off label rzeczywiście brzmi bardzo groźnie, a jego użycie powinno budzić w każdym słuchaczu stan jeśli nie alertu, to przynajmniej wzmożonej ostrożności.