Dziecięce kino 4D - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2011)
Czasy, gdy lekarze wspólnie z rodzicami próbowali na niewyraźnym obrazie USG dojrzeć zarysy dziecka, odchodzą w zapomnienie. Dziś szczęśliwi rodziciele mogą wyjść z przychodni z kolorowym filmem z nienarodzonym jeszcze potomkiem.