Zachwiana równowaga - Adamska-Golińska, Natalia (Menedżer Zdrowia, 2011)
Nowe przepisy, które miały ograniczyć patologię w marketingowych działaniach ogólnodostępnych aptek, rykoszetem uderzają w lecznictwo szpitalne. Czy ustawa refundacyjna ograniczy dostęp do innowacyjnych terapii?