Wylewanie z kąpielą - Brzezicki, Paweł (Menedżer Zdrowia, 2011)
Na początku czerwca upłynął niezwykle krótki, bo tylko10-dniowy, termin zgłaszania uwag do przygotowanego przez Ministerstwo Zdrowia projektu ustawy o badaniach klinicznych produktów leczniczych i produktów leczniczych weterynaryjnych w ramach konsultacji społecznych. W rozmowach kuluarowych można się było spotkać z doniesieniami, iż ustawa ma być uchwalona jeszcze w bieżącej kadencji parlamentu. Doniesienia te okazały się jednak wyłącznie plotkami.