Tajne bajty na zewnątrz - Nyczaj, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2011)
Jedną z najważniejszych zmian w nowym rozporządzeniu dotyczącym dokumentacji medycznej jest liberalizacja zasad przetwarzania elektronicznych danych medycznych poza siedzibą świadczeniodawcy. Otwiera to drogę do outsourcingu usług informatycznych. Kiedy będzie on opłacalny i jak się do niego zabrać?