Lobby jakości - Zięba, Marta (Menedżer Zdrowia, 2011)
Dyrektorzy oraz specjaliści do spraw jakości placówek medycznych mających akredytację zamierzają wspólnie walczyć o lepsze finansowanie swoich szpitali. W tej sprawie wypracowano wspólne stanowisko, które w najbliższym czasie zostanie zaprezentowane przedstawicielom Ministerstwa Zdrowia.