Więcej niż szkiełko i oko - Prokopczyk, Joanna (Menedżer Zdrowia, 2011)
Zarządzanie przychodniami i oddziałami specjalizującymi się w diagnostyce obrazowej to duże wyzwanie dla menedżera. Osoby kierujące takimi placówkami funkcjonują bowiem w specyficznym medycznym otoczeniu biznesowym.