Cud prawdziwy - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2011)
Czy można być jednocześnie za i przeciw jakiemuś rozwiązaniu, a przy tym zachować spójność swoich przekonań? Można – w przypadku polskiej służby zdrowia. Ja doświadczyłem tego w odniesieniu do dwóch rozwiązań: prywatyzacji szpitali i demonopolizacji NFZ.