Karuzela przepisów - Kamiński, Michał (Menedżer Zdrowia, 2011)
W połowie województw w Polsce ruszają duże konkursy ofert, które mają za zadanie wyłonić na najbliższe 3 lata świadczeniodawców realizujących umowy z NFZ. Niestety w związku ze zmianami ustaw i rozporządzeń rodzą się wątpliwości, w szczególności co do warunków realizacji jednodniówek.