Chirurgia XXI wiekuRozmowa z prof. Markiem Krawczykiem, rektorem Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, Osobowością Roku 2011 w Ochronie Zdrowia - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2011)
– Osiągnęliśmy sukces. Liczę na to, że w roku 2011 dojdzie do 300 przeszczepień wątroby w naszym kraju – mówi prof. Krawczyk.