Patent na sukces - Wojteczek, Justyna; Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2011)
Reform w ochronie zdrowia można się domagać, oczekiwać ich, martwić się, że są przeprowadzane zbyt wolno, kibicować im, kontestować je, ale pewne jest jedno: reformy trzeba zacząć od siebie. To motto przyświecało uczestnikom XII edycji konkursu Sukces Roku w Ochronie Zdrowia – Liderzy Medycyny .