Zamach stanu - Kamiński, Michał (Menedżer Zdrowia, 2011)
Czy można w XXI w. w środku Europy, w prawie 40-milionowym państwie zamknąć prywatne podmioty lecznicze w ciągu kilku dni? Okazuje się, że tak. Mamy taką zieloną wyspę – Polskę.