Leki nie, polisy tak - Biardzki, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2012)
W tumanie kurzu unoszącym się wokół uporczywej walki resortu zdrowia z niecnymi koncernami farmaceutycznymi swoje interesy umiejętnie rozgrywają towarzystwa ubezpieczeniowe.