Afera z cytostatykami - Łanda, Krzysztof; Skóra, Karolina (Menedżer Zdrowia, 2012)
Jeśli zaopatrzenie w leki się nie poprawi, pacjenci onkologiczni w Polsce znajdą się w tarapatach. Jaki jest powód niedoborów? Od lat największy problem stanowi selekcja negatywna na stanowiska urzędników w najważniejszych miejscach systemu, m.in. zajmujących się polityką lekową.