Jak wyceniać - Łanda, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2012)
W artykule „Brnąc w fikcję”, który ukazał się w „Menedżerze Zdrowia” w marcu 2012 r., Waldemar Stylo zadaje wiele pytań, a następnie przedstawia sugestie działań, które – jego zdaniem – należy podjąć, aby zacząć liczyć koszty świadczeń zdrowotnych w Polsce. Uważam, że gdyby te działania zostały wdrożone, zmarnowalibyśmy wiele pieniędzy i czasu.