Zastrzyk gotówki - Wiatr, Zbigniew (Menedżer Zdrowia, 2012)
W teorii wszystko wydaje się proste – ubezpieczyciel umawia się ze szpitalem na leczenie swoich klientów za wynagrodzenie adekwatne do ponoszonych kosztów. Co więcej, do pewnego momentu wszystko idzie zgodnie z planem – pacjent leczy się w szpitalu, który pokrywa wszystkie koszty z tym związane i… tu sielanka się kończy.