Skuteczny pościg za Europą rozmowa z dr. Krzysztofem Szybińskim - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2012)
Według opublikowanego ostatnio raportu „OECD Health Data 2012” w 2010 r. mieliśmy średnio zaledwie 4,7 pracowni MRI na milion mieszkańców, podczas gdy w Grecji, Włoszech czy Islandii wskaźnik ten wynosił ponad 22 – czy rzeczywiście jest aż tak źle?