Zapatrzeni w kasę - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2012)
Przeglądając co dzień liczne serwisy informujące o sytuacji w ochronie zdrowia, jako lekarz i obywatel z niepokojem zauważam, że przytłaczająca liczba wiadomości i komentarzy w tym obszarze dotyczy finansów. Informacje na inne tematy, a przede wszystkim jakości opieki, są nie tylko w mniejszości – one są po prostu gdzieś „z tyłu“.