Poprawiać, poprawiać, poprawiać (Menedżer Zdrowia, 2012)
Obowiązujące grupy limitowe trzeba zweryfikować, a obwieszczenia zmieniające listy leków refundowanych należy publikować rzadziej niż co dwa miesiące – to wnioski z konferencji, na której zaprezentowano raport „Grupy limitowe leków, analiza istotnych aspektów”. Ministerstwo Zdrowia zapowiada odpowiedź na raport, którą opublikujemy w „Menedżerze Zdrowia”.