Obiecanki - Linowski, Błażej (Menedżer Zdrowia, 2012)
Trudno odgadnąć, dlaczego Ministerstwo Zdrowia odwleka w nieskończoność decyzję w sprawie leczenia biologicznego osób cierpiących na najbardziej zaawansowaną formę łuszczycy. Za refundacją opowiadała się Agencja Oceny Technologii Medycznych, chorych, których miałaby ona objąć, nie jest wielu (to nawet nie promil polskiej populacji), dobry skutek udowodniono klinicznie – refundacji brak.