Mały krok we właściwą stronę - Linowski, Błażej (Menedżer Zdrowia, 2012)
Onkolodzy i urolodzy na specjalnie zwołanej konferencji prasowej świętowali wprowadzenie nowego leku na raka prostaty na listę refundacyjną. – Choć niewystarczający, jest to mały krok we właściwym kierunku – oceniali. Zdaniem ekspertów, w tej dziedzinie w ostatnich 10 latach na świecie dokonała się rewolucja, z której dobrych efektów pacjenci nie mogą w pełni korzystać.