Konferencja w Cedzynie (Menedżer Zdrowia, 2012)
3 i 4 grudnia 2012 r. w Cedzynie odbyła się konferencja „Restrukturyzacja czy przekształcenie – aktualne dylematy szpitali publicznych oraz podmiotów tworzących” zorganizowana przez województwo świętokrzyskie oraz AMG Finanse Sp. z o.o., firmę świadczącą usługi doradcze dla sektora ochrony zdrowia.